Uutiset

TIIMIVASTAAVA, VAASA JA POHJANMAAN ALUE

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt Vaasaan ja Pohjanmaan alueelle positiivista ja jämptiä työotetta omaavaa bioanalyytikkoa / laboratoriohoitajaa tiimivastaavaksi vakituiseen työsuhteeseen.

Toimialueeseesi kuuluu Vaasan toimipisteen lisäksi Mustasaaren, Oravaisten ja Kokkolan toimipisteet. Tiimisi koostuu moniammatillisista laboratorio-, röntgen- ja näytteenottohoitajista ja alueellasi palvellaan asiakkaita niin laboratorio-, magneetti- kuin röntgentutkimusten parissa.

TIIMIVASTAAVAN TEHTÄVÄT

Tehtävä sisältää näytteenottoa Vaasassa ja lähiesihenkilötyötä koko toimialueella. Lähiesihenkilön tehtävät sisältävät mm.:

  • Toimit alueen työntekijöiden lähiesihenkilönä
  • Vastaat yksiköiden arjen toiminnasta ja riittävästä resursoinnista varmistaen, että yksiköissä pystytään vastaamaan asiakaskysyntään
  • Uusien työtekijöiden rekrytoinnit oman lähiesihenkilön ja HR:n tukemana
  • Vastaat toimipisteiden tilojen ylläpitämisestä ml. toimivuus ja pienkorjausten suunnittelu
  • Osallistut yksiköiden talouden suunnitteluun ja seurantaan sekä pyrit optimoimaan kustannuksia
  • Osallistut kilpailutusten ja hankintojen suunnitteluun ja jalkautat ne alueesi yksiköihin
  • Osallistut uusien yksiköiden suunnitteluun ja käynnistämiseen

Tehtävässä et ole yksin, vaan jatkuvana tukena työssäsi ovat aluejohtaja ja tiimikollegat sekä HR ja muut tukipalvelut. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Menestyminen tehtävässä edellyttää bioanalyytikon tai laboratoriohoitajan tutkintoa sekä kokemusta esihenkilötyöstä joko käytännöntyön tai johtamisopintojen kautta. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on asioita eteenpäin vievä työote. Pystyt pitämään langat käsissäsi muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi toivomme sinulta tiimipelaajan taitoja osata innostaa työyhteisöä kohti yhteisiä tavoitteita ja alan parasta työpaikkaa. Kanssasi on kiva tehdä töitä.
Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Hae tehtävään viimeistään perjantaina 14.1.22 lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi oheisen lomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa Pohjois-Suomen aluejohtaja Niina Pääkkö, puh. 0440190883. Niinan tavoitat parhaiten to 30.12 klo 10–11, ti 4.1 klo 12–13 ja pe 7.1 klo 9–10.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi