Uutiset

TIIMIVASTAAVA, PÄÄKAUPUNKISEUTU

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Nykyisen tiimivastaavan siirtyessä yrityksen sisällä uusiin tehtäviin, etsimme nyt pääkaupunkiseudulle bioanalyytikkoa tai näytteenottotaitoista sairaanhoitajaa tiimivastaavaksi vakituiseen työsuhteeseen. Etsimme positiivista ja jämptiä työotetta omaavaa tiimivastaavaa, jolla on kokemusta ja/tai koulutusta esihenkilötyöstä. Esihenkilötyön lisäksi pääset mukaan uusien toimipisteiden suunnitteluun ja avaamisen SYNLABin huippuporukassa.

Toimialueeseesi kuuluu pääkaupunkiseudun toimipisteet, jotka tällä hetkellä sijaitsevat Kampissa, Tapiolassa, Rautatientorilla ja Tikkurilassa. Työparinasi toimii kuvantamisen tiimivastaava. Tiimisi koostuu moniammatillisista laboratorio- ja näytteenottohoitajista sekä vastaanottohoitajista. Alueellasi palvellaan asiakkaita niin laboratorio- kuin kuvantamistutkimusten parissa. 

TIIMIVASTAAVAN TEHTÄVÄT

Tehtävä sisältää lähiesihenkilötyötä ja kiperän tilanteen tullessa myös näytteenottoa tiimisi apuna. Lähiesihenkilön tehtävät sisältävät mm.:

  • Toimit alueen työntekijöiden lähiesihenkilönä
  • Vastaat yksiköiden arjen toiminnasta ja riittävästä resursoinnista varmistaen, että yksiköissä pystytään vastaamaan asiakaskysyntään
  • Uusien työtekijöiden rekrytoinnit oman lähiesihenkilön ja HR:n tukemana
  • Vastaat toimipisteiden tilojen ylläpitämisestä ml. toimivuus ja pienkorjausten suunnittelu
  • Osallistut yksiköiden talouden suunnitteluun ja seurantaan sekä pyrit optimoimaan kustannuksia
  • Osallistut kilpailutusten ja hankintojen suunnitteluun ja jalkautat ne alueesi yksiköihin
  • Osallistut uusien yksiköiden suunnitteluun ja käynnistämiseen

Tehtävässä et ole yksin, vaan jatkuvana tukena työssäsi ovat aluejohtaja ja tiimikollegat sekä HR ja muut tukipalvelut. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään ja toimintaamme.

Katso tämä dokumenttielokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla. 

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Menestyminen tehtävässä edellyttää kokemusta esihenkilötyöstä joko käytännöntyön tai johtamisopintojen kautta. Olet ratkaisukeskeinen ja sinulla on asioita eteenpäin vievä työote. Pystyt pitämään langat käsissäsi muuttuvissa tilanteissa. Lisäksi toivomme sinulta tiimipelaajan taitoja osata innostaa työyhteisöä kohti yhteisiä tavoitteita ja alan parasta työpaikkaa. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Koulutustaustalta voit olla bioanalyytikko / laboratoriohoitaja tai sinulla on jokin muu terveydenhuoltoalan AMK-tutkinto.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista. Olemme kulttuuriltamme avoin yhteisö ja tarjoamme yrityksen esihenkilöillemme mahdollisuuden kehittyä muun muassa omassa akatemiassamme.

KIINNOSTUITKO?

Hae tehtävään viimeistään 29.1.23 lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi oheisen lomakkeen kautta. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Lisätietoa tehtävästä antaa nykyinen tiimivastaava Sanna Ruokonen, puh 050 464 8455. Sannan tavoitat parhaiten arkisin klo 12–15.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi