Uutiset

TIIMIESIMIES TURKUUN

Haemme SYNLAB Turun toimipisteeseen vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen positiivista ja jämptiä työotetta omaavaa tiimiesimiestä. Voit olla koulutustaustaltasi laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, sairaanhoitaja tai terveydenhoitaja. Toimialueeseesi kuuluu SYNLAB Turun lisäksi Rauman ja Laitilan toimipisteet. Tiimisi koostuu moniammatillisista laboratorio-, röntgen- ja näytteenotto hoitajista ja alueellasi palvellaan asiakkaita niin laboratorio-, magneetti-, röntgen- kuin mammografia tutkimusten parissa. Työ sisältää matkustamista. 

Tiimiesimiehen tehtävät sisältävät esimerkiksi 

  • Työvuorojen ja lomien suunnittelua sekä toteumien hyväksyntää 
  • Rekrytointeja 
  • Kehityskeskusteluja 
  • Laskujen tarkistamista 
  • Asiakaspalvelutyötä (laboratoriohoitajan tehtävät, papa seulonnat, asiakaspalvelu) 

Tehtävä jakautuu esimiestehtäviin 30 % ja asiakaspalvelutyöhön 70 %. Menestyminen tehtävissä edellyttää kokemusta esimiestyöstä sekä laboratoriohoitajan tehtävistä. Toivomme sinulta tiimipelaajan taitoja osata innostaa työyhteisöä kohti yhteisiä tavoitteita. Ratkaisukeskeinen, kustannustehokas ja asioiden eteenpäin vievä työote auttaa suoriutumaan tehtävässä.  

Tarjoamme sinulle mahdollisuuden olla mukana tiiviissä isossa organisaatiossa, joka tarjoaa työntekijöilleen niin mahdollisuuden toteuttaa työuraansa, tuntuvia henkilöstöetuja kuin mahdollisuutta nauttia ainutlaatuisesta terveydenpalvelualan palkkiomallista. 

Työ alkaa viimeistään 1.11.2020. 

Hae tehtävään 2.10.2020 mennessä lähettämällä hakemuksesi, CV:si ja palkkatoivomuksesi Keski-Suomen Aluepäällikölle Tatjana Pihlajamäelle tatjana.pihlajamaki@synlab.fi puh. 046 921 5558. Tiedustelut puhelimitse ma-pe klo 12-13 välillä.  

Virhe