Uutiset

LABORATORIOHOITAJIA / TAI KEVÄÄLLÄ VALMISTUVIA BIOANALYYTIKKO-OPISKELIJOITA KESÄTÖIHIN KORONALABORATORIOON, HELSINKI

Kansallisen koronavirusstrategian edellyttämän laajamittaisen testauksen toteuttamiseksi SYNLAB Suomi on mukana määräaikaisessa hankkeessa HUSin testauskapasiteetin nostamiseksi. Perustimme syksyllä 2020 Helsingin Kivihakaan automaatiolinjaston kasvattamaan COVID-19 -näytteiden analyysikapasiteettia.

Haemme koronalaboratorioon COVID-19 -näytteiden analysointiprosessiin bioanalyytikoita ja laboratoriohoitajia kolmivuorotyöhön määräaikaiseen työsuhteeseen kesän ajaksi. Työt on mahdollista aloittaa joko heti tai sopimuksen mukaan. Myös opintojen loppuvaiheessa olevat opiskelijat huomioimme haussa!

Pääset mukaan kansallisesti merkittävään projektiin ja osaavaan sekä dynaamiseen työyhteisöön. 

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Toivomme, että sinulla on bioanalyytikon tutkinto tai olet loppuvaiheen opiskelija. Sinulla on kokemusta nukleiinihapon osoitustutkimuksista. Toivomme myös sinun olevan aikaansaava ja vastuullinen tiimipelaaja. Suullinen englannin osaaminen on tarpeen kaksikielisessä työyhteisössä menestymiseksi.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB Suomi on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla paras työnantaja. Meille tullessasi pääset rentojen ammattilaisten joukkoon. Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta ja lisäksi etupakettiin kuuluu lounasetu ja kattava työterveyshuolto.

Lähetä hakemuksesi 30.4. mennessä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi.  Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian! 

SYNLAB Suomi Oy on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe