Uutiset

TERVEYDENHUOLLON AMMATTILAISIA KORONALABORATORIOON

BIOANALYYTIKOITA JA MUITA TERVEYDENHUOLTOALAN AMMATTILAISIA KORONALABORATORIOON, HELSINKI

Kansallisen koronavirusstrategian edellyttämien laajamittaisten rajat ylittävän liikenteen testausten toteuttamiseksi SYNLAB Suomi on valittu mukaan määräaikaiseen hankkeeseen HUSin testauskapasiteetin nostamiseksi. Perustamme Helsingin Kivihakaan automaatiolinjaston kasvattamaan analyysikapasiteettia.

Haemme nyt koronalaboratorioon COVID-19 -näytteiden analysointiprosessiin bioanalyytikoita ja laboratoriohoitajia kolmivuorotyöhön 10 kuukauden määräaikaiseen työsuhteeseen.

Lisäksi haemme muita terveydenhuoltoalan ammattilaisia avustaviin tehtäviin näytteiden vastaanottoon ja järjestelytehtäviin. Työ tehdään niin ikään kolmessa vuorossa ja työsuhde on 10 kuukauden määräaikaisuus.

Pääset mukaan kansallisesti merkittävään projektiin ja osaavaan ja dynaamiseen työyhteisöön. SYNLAB Suomessa on paljon erilaisia työtehtäviä, joten on mahdollista, että projektin jälkeen sinulle tarjoutuu mahdollisuus jatkaa jossain toisessa tehtävässä talon sisällä.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Toivomme, että sinulla on tehtävään soveltuva terveydenhuoltoalan tutkinto ja kokemusta nukleiinihapon osoitustutkimuksista tai vähintään jompikumpi näistä. Avustavalta henkilökunnalta odotamme kokemusta laboratoriotyöstä tai koulutusta, joka on tuonut laboratoriomaailman tutuksi. Toivomme myös sinun olevan aikaansaava ja vastuullinen tiimipelaaja. Suullinen englannin osaaminen on tarpeen kaksikielisessä työyhteisössä menestymiseksi.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB Suomi on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Tarjoamme Sinulle reilun palkkauksen, joka koostuu työehtosopimuksen mukaisen palkan lisäksi kolmen kuukauden palkkaa vastaavasta kannustinrahasta. Kannustin maksetaan osin projektin aikana ja osin sen päätyttyä. Lisäksi saat hyvän etupaketin sisältäen mm. lounas- ja hyvinvointiedun ja kattavan työterveyshuollon.

Lähetä hakemus tästä. Liitäthän mukaan ansioluettelosi. 

SYNLAB Suomi Oy on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe