Uutiset

TECH LEAD

Mikä on seuraava steppisi työuralla? Kiinnostaako työskentely terveydenhuoltoalalla? SYNLABin digitaaliset palvelut kehittyvät vauhdilla, minkä vuoksi tarvitsemme tiimin vahvistukseksi TECH LEADIN.

Tech Lead työkenttä ulottuu yksittäisistä sovelluksista järjestelmäkokonaisuuksien suunnitteluun, toteutukseen, ylläpitoon ja kehittämiseen. Työ on siis monipuolista ja vaikutusmahdollisuudet suuret.

Tech Leadin toivotaan vievän myös SYNLABin digitiimin työskentelytapoja eteenpäin yhdessä muiden kanssa. Tiimimme on pieni ja tehokas, jonka lisäksi työkavereina toimivat kumppaneidemme devaajat, designerit ja projektipäälliköt.

Työssä menestyminen edellyttää kykyä toimia rajapintana erilaisten sidosryhmien kanssa (asiakkaat, myynti, asiakaspalvelu, terveydenhuollon ammattilaiset jne.) ja teknisten asiantuntijoiden välillä. Yhteistyötaidot korostuvat siis tässä roolissa – kuten myös kyky sopeutua erilaisiin tilanteisiin.

Toivomme, että Tech Leadilla on

  • seniortason työkokemusta ohjelmistokehityksestä
  • arkkitehtuuri-, DevOps-, Cloud- ja API-osaamista
  • Java, Javascript tai Python hyvin hallussa
  • suomi ja englanti työkielinä
  • tehtävää tukeva korkeakoulututkinto suoritettuna

Parhaimmillaan Tech Leadilla on myös lowcode, SQL, CSS/HTML, C/C++ tai C# -osaamista.

Kiinnostuitko?

Jätä ystävällisesti hakemuksesi mahdollisimman pikaisesti oheisen linkin kautta.

Yhteyshenkilönä toimii kehitysjohtaja Tarja Niinisalo (tarja.niinisalo@ synlab.fi , puh. 040 5405 912), jolta voi halutessasi kysyä lisätietoja myös puhelimitse.

Kerro, millaista työkokemusta sinulla on ja mikä sinua motivoi töissäsi. Täytämme paikan heti, kun sopiva henkilö löytyy. Työn aloitus voidaan sopia joustavasti helmi-maaliskuulle.

SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottaja. Huolehdimme suomalaisten hyvinvoinnista tarjoamalla edistykselliset, innovatiiviset ja tehokkaat puitteet terveyden säännölliseen seurantaan ja sairauksien ennaltaehkäisyyn. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. SYNLAB Suomi tuottaa palveluita julkiselle ja yksityiselle sektorille, yksityisille terveydenhuollon toimijoille, vakuutusyhtiöille, sairauskassoille ja yksityisasiakkaille. Pääkonttorimme ja keskuslaboratorio sijaitsevat Helsingin Kivihaassa.

Virhe