Uutiset

TALOUSHALLINNON KOORDINAATTORI, HELSINKI, KESÄTYÖ

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt Helsinkiin (ja etätöihin) taloushallinnon koordinaattoria kesätöihin. Meillä pääset mukaan osaavaan tiimiin tekemään merkittävää työtä yhdessä kivojen työkavereiden kanssa.

Taloushallinnon kesätyöntekijänä tulet olemaan osa taloushallinnon tiimiä, jossa vastaamme SYNLAB Suomen kirjanpidosta ja raportoinnista. 

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa

  • ostolaskujen käsittely ja ostoreskontra
  • laskutus, kuukausivaihteen jaksotukset, myyntireskontran hoitaminen, hyvitysten tekeminen
  • asiakkaiden kysymyksiin vastaaminen, maksut ja muut taloushallinnon juoksevat asiat

Kesätyö ajoittuu 15.5.2023-27.8.2023 väliselle ajalle tai sopimuksen mukaan.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Toivomme sinulta jonkinlaista kokemusta taloushallinnon tehtävistä ja kokemusta erilaisten taloushallinnon järjestelmien käytöstä. Lisäksi odotamme sinulta kykyä itsenäiseen työskentelyyn, numerotarkkuutta ja ongelmanratkaisutaitoja. Koulutustaustaltasi voit olla esimerkiksi tradenomiopiskelija.

KIINNOSTUITKO?

Odotamme hakemustasi tehtävään viimeistään 2.4.2023. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Lisätietoja tehtävästä antaa talousjohtaja Riikka Unhola, puh. 050-300 9303. Riikan tavoitat parhaiten keskiviikkona 22.3. klo 15–16.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi