Uutiset

SAIRAALAKEMISTI, HELSINKI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Haemme keskuslaboratorioomme Helsinkiin kehittämismyönteistä ja aktiivista sairaalakemistiä vakituiseen työsuhteeseen. Tehtävässä toimit vastaavana asiantuntijana kliinisen kemian vastuualueella. Tässä työssä pääset aitiopaikalta mukaan kliinisen kemian kehittämis- ja muutoshankkeisiin, joissa pääset haastamaan itsesi ja syventämään osaamistasi niin Suomessa kuin Nordic-tasolla. 

TEHTÄVÄSI

Sairaalakemistinä toimit laboratorion teknisanalyyttisena vastuuhenkilönä, vastaten menetelmien toiminnasta, laadunvarmistuksesta ja kehittämisestä. Tehtävänäsi on myös osallistua automaatiolaboratorion toiminnan suunnitteluun ja kehittämiseen, asiakasyhteistyöhön ja tuotevalikoiman ylläpitoon ja kehittämiseen. Tehtäviesi sisällöstä voidaan sopia kiinnostuksesi, osaamisesi ja organisaation tarpeiden mukaisesti. Erityisesti toivomme, että olisit aktiivisesti mukana tulevissa kehittämisprojekteissamme kuten uuden automaatiolaboratorion suunnittelussa ja käyttöönotossa sekä IT-järjestelmämme vaihtoprojektissa yhdessä muiden asiantuntijoidemme kanssa.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää Sinulta monipuolista osaamista kliinisen kemian analytiikasta, laadunhallinnasta sekä kiinnostusta asiakaslähtöiseen laboratoriopalveluiden kehittämiseen. 

Kelpoisuusehtona on terveydenhuollon ammattihenkilöistä annetun asetuksen (564/1994) mukainen sairaalakemistin pätevyys. Myös lähiaikoina sairaalakemistiksi valmistuvat hakijat huomioidaan. Terveydenhuollon laboratorioissa saavutetun kokemuksen lisäksi arvostamme moniammatillista työotetta sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Työ alkaa sopimuksen mukaan, mahdollisuus aloittaa myös syksyllä kesälomien jälkeen. Kerro toiveesi – me toteutamme sen!

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Mikäli sinulla on sairaalakemistin pätevyys, halutessasi riittää, että täytät vain yhteystietosi oheisen lomakkeen kautta viimeistään 23.6.22. Otamme sinuun yhteyttä.

Voit myös ilmoittaa kiinnostuksesi soittamalla tuotantopäällikkö Janika Koskenvuorelle. Janikan tavoitat parhaiten me-pe klo 8–16 numerossa 050 400 6770. Janika antaa mielellään myös lisätietoja tehtävästä.

Etenemme haun osalta heti, kun löydämme sopivan ehdokkaan, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi