Uutiset

RÖNTGENHOITAJIA TAMPEREELLE

Haemme Tampereen toimipisteeseemme kahta kokoaikaista röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Loistava tiimimme kaipaa lisää ammattilaisia, joilla on kokemusta magneettitutkimuksista. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit itse tekemiselläsi vaikuttaa palkkaasi. Muihin etuihin kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Katri Alapeteri numerossa 050 354 8334 (tavoitettavissa ma-pe klo 12-14) tai katri.alapeteri@synlab.fi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 25.10.2020 tämän linkin kautta.

Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Virhe