Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, VAASA

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko itse vaikuttaa työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt Vaasan toimipisteeseemme röntgenhoitajaa tuntitöihin. Meillä on pieni ja mukava työporukka, johon on helppo tulla mukaan!

Työnkuvaan kuuluu magneettikuvaukset. Työ voi sisältää myös toimipisteen muita monipuolisia tehtäviä, kuten asiakkaan sisäänkirjaamista ja laskutusta.

Töitä on tarjolla 2–3 pv/vko 1.10.–31.12. välisellä ajalla. Toiveestasi myös vähempikin määrä käy, myös yksittäiset iltavuorot. Kerro siis toiveesi – me pyrimme toteuttamaan sen.

Palkka: Tuntipalkka

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Sinulla on aiempaa kokemusta magneettitutkimuksista. Kanssasi on kiva tehdä töitä.

Kuvanlaadultaan erinomaisten tutkimuskuvien lisäksi, laadukas asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja että olet oma-aloitteinen ja sinulla on ratkaisukeskeinen ote työhön.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon!

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 1.10.23 Hakeminen on helppoa ja nopeaa – voit täyttää lomakkeen myös mobiilissa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Arttu Suontausta numerossa 050 463 6720 tai sähköpostilla arttu.suontausta@synlab.fi

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 30 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi