Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, VAASA

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Maailmassa on oltava ainakin yksi röntgenhoitaja, joka on täydellinen meille. Etsimme nyt röntgenhoitajaa Vaasan seudulle vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla valmistumassa oleva tai pidemmän uran tehnyt röntgenhoitaja, tärkeintä on, mitä löytyy sisältäsi.

Toimialueeseesi kuuluu Vaasan toimipisteen lisäksi Mustasaaren ja Oravaisten toimipisteet. Työnkuvaan kuuluu röntgen- ja magneettitutkimukset. Aiempaa kokemusta magneettitutkimuksista et välttämättä tarvitse, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään. Tässä onkin loistava tilaisuutesi päästä kehittymään magneettikuvauksen todelliseksi ammattilaiseksi! Liity mukaan iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

MITÄ TOIVOMME SINULTA 

Olet utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Kuvanlaadultaan erinomaisten tutkimuskuvien lisäksi, laadukas asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja että olet oma-aloitteinen ja sinulla on ratkaisukeskeinen ote työhön.

Työ on kokopäivätyötä. Halutessasi voimme sopia myös lyhyemmän työajan. Kerro toiveesi, me pyrimme toteuttamaan sen.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan sekä bonusjärjestelmän, joka koskee ihan jokaista työntekijäämme. Bonusten ansiosta ahkeruus ja osaaminen palkitaan ilman ylityötunteja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon!

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.12. Hakeminen on helppoa ja nopeaa – voit täyttää tietosi myös mobiilissa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Rosa Ikonen numerossa 050 353 4317 (tavoitettavissa ma-pe klo 10–12) tai sähköpostilla rosa.ikonen@synlab.fi

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe