Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, TAMPERE

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt röntgenhoitajaa Tampereelle vakituiseen työsuhteeseen. Liity mukaan iloiseen ja osaavaan joukkoomme!

Tampereen toimipiste sijaitsee Kauppakeskus Ratinassa. Työnkuvaan kuuluu röntgen- ja magneettitutkimukset. Ratina on yksi SYNLABin uusimmista toimipisteistä, missä meillä on 3T laite. Työssäsi pääset kehittymään magneettikuvauksen todelliseksi ammattilaiseksi!

”Meillä töissä on rento ja hyväntuulinen tunnelma, jossa kaikki otetaan huomioon. Välillä pitää olla myös huumoria, vaikka hommat hoidetaankin ammattitaitoisesti ja huolella”, kertoo SYNLABin Ratinan tiimi.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Aiempi kokemus magneettitutkimuksista on eduksi. 

Kuvanlaadultaan erinomaisten tutkimuskuvien lisäksi, laadukas asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja että olet oma-aloitteinen ja sinulla on ratkaisukeskeinen ote työhön. 

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Tuotamme laadukkaita diagnostisia palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 15.1.23.  Hakeminen on helppoa ja nopeaa – voit täyttää tietosi myös mobiilissa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Krista Nikander numerossa 050 478 7291. Kristan tavoitat parhaiten arkisin klo 8–15.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 30 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi