Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, TAMPERE, KESÄTYÖ

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt röntgenhoitajaa Tampereelle kesätyöntekijäksi tulevalle kesäkaudelle 2022. Voit olla opintojen loppusuoralla oleva röntgenhoitajaopiskelija tai kokenut konkari. Tärkeintä on, mitä löytyy sisältäsi. Liity nyt mukaan osaavaan joukkoomme!

Kesälomasijaisuudessa työnkuvaan kuuluu natiivitutkimukset. Jos sinulle on aiempaa vankkaa kokemusta magneettitutkimuksista Siemensin laitteilla, myös ne voivat sisältyä tehtäviisi. SYNLABin uudessa toimipisteessä Kauppakeskus Ratinassa meillä on uusi 3T laite.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Aiempi kokemus magneettitutkimuksista on eduksi. 

Kuvanlaadultaan erinomaisten tutkimuskuvien lisäksi, laadukas asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja että olet oma-aloitteinen ja sinulla on ratkaisukeskeinen ote työhön. 

Röntgenhoitajaopiskelijalla tulee olla suoritettuna 2/3 (140 op) röntgenhoitajan ammattiin johtavista opinnoista.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 4.3. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikat heti sopivien henkilöiden löydyttyä. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian.

Hakeminen on helppoa ja nopeaa – voit täyttää tietosi myös mobiilissa. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Krista Nikander numerossa 0504787291. Kristan tavoitat parhaiten arkisin 8–15.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi