Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, ROVANIEMI

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Maailmassa on oltava ainakin yksi röntgenhoitaja, joka on täydellinen meille. Etsimme nyt ROVANIEMEN toimipisteeseen tuntitöihin röntgenhoitajaa, jolla on aiempaa kokemusta magneettitutkimuksista.

Olet tietenkin alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Röntgenhoitajaksi voi tulla, mutta persoonaa pitää olla.

Toimipisteessä tehdään magneettitutkimuksia. Toivommekin, että sinulla on aiempaa kokemusta ja osaamista magneettitutkimuksista. Töitä on tarjolla vaihtelevasti noin 20h/viikko. Työnteko onnistuu myös toisen työn ohella, mikäli kaipaat vaikkapa lisätienestiä.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon!

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 30.6. Hakeminen on tehty todella helpoksi ja nopeaksi ja voit täyttää lomakkeen myös mobiilissa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Rosa Ikonen numerossa 050 353 4317 (tavoitettavissa ma-pe klo 10-12) tai sähköpostilla rosa.ikonen@synlab.fi

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe