Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, ROVANIEMI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kehittyy? Haluatko itse vaikuttaa työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Rovaniemellä on oltava ainakin yksi röntgenhoitaja, joka on täydellinen meille. Etsimme nyt SYNLAB Suomen pohjoisimpaan toimipisteeseen röntgenhoitajaa tuntitöihin.

Olet tietenkin alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Aiempi kokemus magneettitutkimuksista on eduksi.

Töitä on tarjolla vaihtelevasti noin 8–30 h/viikko. Työnteko onnistuu myös toisen työn ohella, mikäli kaipaat vaikkapa lisätienestiä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Katso tämä dokumenttielokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla!

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon!

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 29.1. Hakeminen on helppoa ja nopeaa – voit täyttää lomakkeen myös mobiilissa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Rosa Ikonen numerossa 050 353 4317 (tavoitettavissa ma-pe klo 10–12) tai sähköpostilla rosa.ikonen@synlab.fi

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 30 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi