Uutiset

RÖNTGENHOITAJA RAUMALLE

Haemme Rauman toimipisteeseemme kokoaikaista röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Loistava tiimimme kaipaa vahvistusta ammattilaisesta, joilla on kokemusta magneettitutkimuksista. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit ahkeralla tekemisellä lisätä ansioitasi tuntuvasti, sillä otamme ensi vuonna käyttöön kannustavan palkkauksen mallin, SATOn. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi käynnistämme vuoden 2021 alussa pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Mari Hiekko numerossa 050 471 1608 (tavoitettavissa ma-pe klo 12-14) tai mari.hiekko@synlab.fi.

Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.1.2021 oheisen linkin kautta.

Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Virhe