Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, RAUMA

Tervetuloa SYNLABin joustavaan ja kannustavaan työyhteisöön! Meillä pääset palvelemaan asiakkaita täydellä sydämellä.

Etsimme nyt röntgenhoitajaa vakituiseen työsuhteeseen Raumalle. SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Palvelemme asiakkaita pääsääntöisesti ajanvarauksella ja tutkimuksia teemme sekä lähetteellä että ilman. Työ on päivätyötä ja sisältää satunnaisesti alkuillan tunteja tai lauantaivuoroja. Tukenasi röntgenhoitajan työssä on valtakunnallinen kokenut röntgenhoitajien tiimi sekä tietysti esihenkilösi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja käytäntöihimme.

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, joka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan. Lisäksi tarjoamme kannustinbonuksen 6 kuukauden päästä työsuhteen alkamisesta. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa!

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Koulutustaustaltasi olet röntgenhoitaja. Kokemus magneettikuvantamisesta ei ole välttämätöntä, mutta on eduksi. Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille sydämen asia, joten toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. Kanssasi on kiva tehdä töitä.  

MIKSI SYNLAB SUOMI?

SYNLAB on merkityksellisen toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä saat mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja myös ansiotasoosi. Käytössämme on normaalin kuukausipalkan päälle tuleva kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounasetu ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Palveluihimme liittyvistä henkilökuntaeduista hyötyy itsesi lisäksi myös perheesi. Kerromme näistä aiheista mielellämme lisää. 

KIINNOSTUITKO?

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Lähetä kuitenkin hakemuksesi viimeistään 10.3.2024. Hakemuksen täyttäminen onnistuu myös mobiilissa. 

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Marja Ketola p. 0504787049. Marjan tavoitat parhaiten arkisin klo 9 – 14. 

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkisia ja yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita yli 30 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi