Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, PÄÄKAUPUNKISEUTU

Tervetuloa SYNLABin joustavaan ja mukavaan porukkaan! Meillä pääset työskentelemään matalassa organisaatiossa, vaikuttamaan omaan työhösi ja palvelemaan asiakkaita täydellä sydämellä. SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Etsimme nyt magneettikuvaustaitoista röntgenhoitajaa pääkaupunkiseudulle.

SYNLABissa sinua odottaa asiantunteva ja kannustava työyhteisö sekä hyvät työsuhde-edut. Päätoimipaikkasi on Kampin toimipisteemme, mutta vuoroja voi myös olla Espoon Tapiolassa. Työ on päivätyötä; toimipisteemme ovat avoinna arkisin ja lauantaisin päiväsaikaan. Viihtyisät ja modernit toimipisteemme sijaitsevat hyvien liikenneyhteyksien äärellä.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja käytäntöihimme. Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, joka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan.

MIKSI SYNLAB SUOMI?

SYNLAB on tärkeän toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Meillä henkilökunta pääsee palvelemaan asiakkaita täydellä sydämellä valtakunnallisen asiantuntijatiimin ja kollegoiden tuella. Meillä saa mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä ja ansiotasoonsa. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounasetu, hyvinvointietu, kattavat työterveyspalvelut sekä henkilökuntahinnat palveluistamme, joista hyötyvät myös perheenjäsenesi. Kerromme näistä mielellämme lisää.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Koulutustaustaltasi olet röntgenhoitaja ja sinulla on kokemusta magneettikuvantamisesta. Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille sydämen asia, joten toivomme sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä.. 

KIINNOSTUITKO?

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Lähetä kuitenkin hakemuksesi viimeistään 21.4.2024. Hakemuksen täyttäminen on näppärää ja onnistuu myös mobiilissa. 

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Jasmin Kosonen, p. 0505722350 tai sähköpostitse jasmin.kosonen@synlab.fi. Jasminin tavoitat parhaiten arkisin klo 8-16. 

SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkisia ja yksityisiä terveydenhuollon toimijoita sekä yritys- ja yksityisasiakkaita yli 30 paikkakunnalla noin 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 30 maassa ja noin 30 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi