Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, LÄNSI-SUOMI

Tervetuloa SYNLABin ammattilaisten joukkoon! 
Etsimme nyt röntgenhoitajaa joko keikkatöihin tai vakituiseen työsuhteeseen Länsi-Suomen alueelle. Tehtävä on kiertävä, joten työpäiviä on eri toimipisteissä aina tilanteen mukaan. Keikkatöitä voit tehdä silloin, kun sinulle parhaiten sopii – myös toisen työn ohella. 

SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Meillä pääset tekemään aidosti merkityksellistä työtä. SYNLABissa sinua odottaa mukava, joustava ja tehokas ammattilaisten työyhteisö. Palvelemme asiakkaita pääsääntöisesti ajanvarauksella ja tutkimuksia teemme sekä lähetteellä että ilman. Tukenasi röntgenhoitajan työssä on valtakunnallinen kokenut röntgenhoitajien tiimi sekä tietysti esihenkilösi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja käytäntöihimme. 

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, joka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan. Lisäksi tarjoamme kannustinbonuksen 6 kuukauden päästä työsuhteen alkamisesta. Tätä tilaisuutta ei siis kannata ohittaa! Koska tehtäviä on tarpeen mukaan eri toimipisteissä, korvaamme sinulle tilanteen vaatiessa myös matkakorvaukset ja majoituksen. 

Katso tämä video ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Koulutustaustaltasi olet röntgenhoitaja. Kokemus magneettikuvantamisesta on etu. Olet valmis tekemään töitä eri toimipisteissämme tarpeen mukaan. Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. Kanssasi on kiva tehdä töitä. 

MIKSI SYNLAB SUOMI?

SYNLAB on tärkeän toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä on osaava ja rento ammattilaisten porukka. Meillä saat mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhösi ja ansiotasoosi. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounasetu ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Palveluihimme liittyvistä henkilökuntaeduista hyötyy itsesi lisäksi myös perheesi. Kerromme näistä aiheista mielellämme lisää. 

KIINNOSTUITKO?

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Lähetä kuitenkin hakemuksesi viimeistään 30.11. Hakemuksen täyttäminen on näppärää ja onnistuu myös mobiilissa.  

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Marja Ketola p. 0504787049. Marjan tavoitat parhaiten arkisin klo 9 – 14.  

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkisia ja yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita yli 30 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi