Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, KUOPIO

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Kuopiossa on oltava ainakin yksi röntgenhoitaja, joka on täydellinen meille. Etsimmekin nyt Kuopion toimipisteeseemme tuntitöihin röntgenhoitajaa, jolla on aiempaa kokemusta magneettitutkimuksista. Meillä pääset osaksi kivaa ja osaavaa tiimiä!

Työ sisältää magneettikuvantamista. Töitä on tarjolla tuntityönä vaihtelevasti noin 8–20 tuntia/viikko. Työnteko onnistuu myös toisen työn ohella. Kerro toiveesi, me pyrimme toteuttamaan sen.

Palkka: Kilpailukykyinen tuntipalkka

Katso tämä dokumenttielokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Sinulla on aiempaa kokemusta magneettitutkimuksista vähintään vuosi. Toivomme lisäksi sinulta hyviä vuorovaikutus- ja asiakaspalvelutaitoja, sillä kuvanlaadultaan erinomaisten magneettikuvien lisäksi, laadukas asiakaspalvelu on meille sydämen asia. 

MIKSI VALITA SYNLAB SUOMI?

Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä on osaava ja rento porukka ja mahdollisuus vaikuttaa omaan työhön ja ansiotasoon. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon!

KIINNOSTUITKO?

Ilmoita kiinnostuksesi 31.7.2022 mennessä. Hakeminen on helppoa ja nopeaa – voit täyttää tietosi myös mobiilissa. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Rosa Ikonen numerossa 050 353 4317 tai sähköpostilla rosa.ikonen@synlab.fi

SYNLAB Suomi Oy on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 30 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi