Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, KOTKA

Tervetuloa SYNLABin tiimiin! Meillä pääset palvelemaan asiakkaita täydellä sydämellä joustavassa ja mukavassa työyhteisössä. 

SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Etsimme nyt röntgenhoitajaa joko vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen Kotkaan. Voit halutessasi tehdä töitä osa-aikaisesti, jos se sopii parhaiten tilanteeseesi. Palvelemme asiakkaita pääsääntöisesti ajanvarauksella ja tutkimuksia teemme sekä lähetteellä että ilman. Työ on päivätyötä; toimipisteemme on avoinna arkisin päiväsaikaan. Tukenasi röntgenhoitajan työssä on valtakunnallinen kokenut röntgenhoitajien tiimi sekä tietysti esihenkilösi. Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään ja käytäntöihimme. 

Maksamme kilpailukykyistä palkkaa, joka on neuvoteltavissa osaamisesi mukaan. Lisäksi tarjoamme kannustinbonuksen 6 kuukauden päästä työsuhteen alkamisesta. Tätä tilaisuutta ei kannata ohittaa!

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Koulutustaustaltasi olet röntgenhoitaja. Kokemus magneettikuvantamisesta on etu. Laadukas ja ystävällinen asiakaspalvelu on meille sydämen asia, joten toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja, oma-aloitteisuutta ja ratkaisukeskeisyyttä. Kanssasi on kiva tehdä töitä.  

MIKSI SYNLAB SUOMI?

SYNLAB on tärkeän toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Olemme diagnostiikka-alan edelläkävijä. Meillä henkilökunta pääsee palvelemaan asiakkaita asiantuntevan ja kannustavan työyhteisön tuella. Meillä saa myös mahdollisuuden vaikuttaa omaan työhönsä ja ansiotasoonsa. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounasetu, hyvinvointietu, kattavat työterveyspalvelut sekä henkilökuntahinnat palveluistamme. Kerromme näistä aiheista mielellämme lisää.  

KIINNOSTUITKO?

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten olethan yhteydessä pian. Lähetä kuitenkin hakemuksesi viimeistään 3.3.2024. Hakemuksen täyttäminen onnistuu myös mobiilissa.  

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Emmi Valkovirta p. 0504525521. Emmin tavoitat parhaiten arkisin klo 13 – 14. 

SYNLAB Suomi on suurin yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja Suomessa. Palvelemme julkisia ja yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, yritys- ja yksityisasiakkaita yli 30 paikkakunnalla noin 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa kansainvälistä SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi