Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, KAJAANI

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme röntgenhoitajaa Kajaaniin vakituiseen työsuhteeseen. Liity nyt mukavaan ja osaavaan joukkoomme!

Työnkuvaan kuuluu magneettikuvaukset. Työssäsi pääsetkin kehittymään magneettikuvauksen todelliseksi ammattilaiseksi! Työ sisältää myös toimipisteen muita monipuolisia tehtäviä, kuten asiakkaan sisäänkirjaamista ja laskutusta.

”Työskentely on mukavaa, tiiviissä porukassa, hyvissä tiloissa ja iloisessa meiningissä. Työ on itsenäistä ja palkitsevaa”, tiivistää SYNLAB Kajaanin tiimi.

Katso myös tämä dokumenttielokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla!

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Aiempi kokemus magneettitutkimuksista on eduksi. 

Kuvanlaadultaan erinomaisten tutkimuskuvien lisäksi, laadukas asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja että olet oma-aloitteinen ja sinulla on ratkaisukeskeinen ote työhön. 

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan sekä bonusjärjestelmän, joka koskee ihan jokaista työntekijäämme. Bonusten ansiosta ahkeruus ja osaaminen palkitaan. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista. 

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 5.2.23. Hakeminen on helppoa ja nopeaa – voit täyttää tietosi myös mobiilissa. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Rosa Ikonen numerossa 050 353 4317 tai aluejohtaja Niina Pääkkö numerossa 044 019 0883.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi