Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, KAAKON ALUE

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt röntgenhoitajaa kaakon alueen toimipisteisiimme. Voit olla valmistumassa oleva röntgenhoitaja tai kokenut konkari. Tärkeintä on, mitä löytyy sisältäsi.

Tehtävä sisältää magneettikuvauksia Kouvolan, Lappeenrannan ja Kotkan toimipisteissä. Töitä on ensisijaisesti Kouvolassa, jossa tehdään magneettitutkimusten lisäksi myös röntgenkuvauksia.

Tarjoamme erittäin kilpailukykyisen palkan sekä bonusjärjestelmän, joka koskee ihan jokaista työntekijäämme. Bonusten ansiosta ahkeruus ja osaaminen palkitaan. Maksamme myös heti aloitusbonuksen sekä kannustinbonuksen vuoden päästä. Lomatkin ovat sovittavissa. Liity nyt joukkoomme!

Katso videolta, mitä Jasmin kertoo työstään röntgenhoitajana SYNLABilla.

Katso koko dokumenttielokuva tästä linkistä!

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Röntgenhoitajaksi voi tulla, mutta persoona pitää olla. Aiempi kokemus magneettitutkimuksista on eduksi, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä. Saat kattavan perehdytyksen tehtävään.

Kuvanlaadultaan erinomaisten tutkimuskuvien lisäksi, laadukas asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja että olet oma-aloitteinen ja sinulla on ratkaisukeskeinen ote työhön. 
Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48§:n mukaista rokotussuojaa.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.7.22 Hakeminen on helppoa ja nopeaa – Voit täyttää lomakkeen myös mobiilissa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian! 

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa kaakon alueen tiimivastaava Mirva Malmi numerossa 050 4525521. Mirvan tavoitat parhaiten arkisin klo 11.30–12.00. 

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi