Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, HELSINKI, TUNTITYÖ

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt röntgenhoitajaa tuntitöihin Helsinkiin Kampin toimipisteemme mammografiatiimiin. Liity mukaan osaavaan joukkoomme!

Tehtävä sisältää joukkoseulontakuvauksia. SYNLAB tarjoaa myös perinteisen mammografiatutkimuksen lisäksi ensimmäisenä Suomessa rintojen 3D-ultraäänitutkimuksia. 

Tuntityötä on tarjolla vaihtelevasti kulloisenkin tarpeen mukaan. Kerro toiveesi, me pyrimme toteuttamaan sen!

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Kuvanlaadultaan erinomaisten tutkimuskuvien lisäksi, laadukas asiakaspalvelu on meille sydämen asia. Toivommekin sinulta hyviä vuorovaikutustaitoja ja että olet oma-aloitteinen ja sinulla on ratkaisukeskeinen ote työhön. 

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon!

Katso tämä dokumenttielokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla.

KIINNOSTUITKO?

Hakeminen on helppoa ja nopeaa – voit täyttää tietosi myös mobiilissa. Ilmoita kiinnostuksesi viimeistään 23.5. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Sarah-Maria de la Rosa Zorita numerossa 050 4068618 tai sähköpostilla sarah-maria.zorita@synlab.fi.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi