Uutiset

RÖNTGENHOITAJA, HELSINKI

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt kivaa ja aktiivista röntgenhoitajaa Helsinkiin Kampin toimipisteemme magneettitiimiin vakituiseen työsuhteeseen. Voit olla valmistumassa oleva röntgenhoitaja tai kokenut alan ammattilainen. Tärkeintä on, mitä löytyy sisältäsi.

Olet utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Röntgenhoitajaksi voi tulla, mutta persoonaa pitää olla.

Aiempi kokemus magneettitutkimuksista on eduksi, mutta se ei kuitenkaan ole välttämätöntä, sillä saat kattavan perehdytyksen tehtävään sekä nimetyn vastuuparin.

Kyseessä on 2-vuorotyö. Työtä on myös lauantaisin.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista sekä mainioista etenemismahdollisuuksista urallasi.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 5.11. Hakeminen on todella helppoa ja nopeaa ja voit täyttää lomakkeen myös mobiilissa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Sarah-Maria de la Rosa Zorita numerossa 050 4068618 (tavoitettavissa ma-pe klo 8–16) tai sähköpostilla sarah-maria.zorita@synlab.fi.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe