LABORATORIO­­PAKETIT

Omega-rasvahappojen laajalla tutkimuspaketilla tutkitaan veren rasvan laatua. Pehmeä tyydyttämätön rasva auttaa monien sairauksien ehkäisyssä, vaikuttaa rasva- ja sokeriaineenvaihduntaan sekä ihon ja hermoston toimintaan.  

Omega-rasvahappojen laajalla tutkimuspaketilla tutkitaan veren rasvan laatua. Pehmeällä tyydyttämättömällä rasvalla on monia hyviä vaikutuksia ihmisen elimistölle. Omega-rasvahapot auttavat mm. sydän- ja verisuonisairauksien ja 2-tyypin diabeteksen ehkäisyssä, kohonneen verenpaineen hoidossa ja matala-asteisen tulehduksen lievittämisessä. Omega-rasvahapot voivat pienentää myös veren suurentuneita rasva-arvoja.  

Omega-rasvahapot ovat olennainen osa terveellistä ruokavaliota, jolla voi ehkäistä monia sairauksia, kuten muistisairauksia ja lihaskatoa. Hyvät rasvahapot vaikuttavat myös ihon ja lihaksien kuntoon sekä hermoston toimintaan.  

Omega-rasvahappojen laaja tutkimuspaketti on yksi tutkimuskokonaisuus, joka koostuu yhdeksästä eri osatutkimuksesta:

Omega-rasvahapot

Ravinnon rasvasta saatavat rasvahapot vaikuttavat merkittävästi ihmisen terveyteen, mm. rasva- ja sokeriaineenvaihduntaan, matala-asteiseen tulehdukseen ja lihaksiston kuntoon. Omega-rasvahapot ovat pehmeää tyydyttymätöntä rasvaa, ja niillä on monia suotuisia vaikutuksia ihmisen elimistölle.

Omega-rasvahappojen laaja tutkimuspaketti – huomioi nämä:

  • Hintaan lisätään palvelumaksu.
  • Voit tilata Omega-rasvahappojen laajan tutkimuspaketin ilman lääkärin lähetettä.
  • Saat tulokset 11 työpäivän kuluessa. 
  • Tutkimus vaatii paaston.