KUVANTAMISTUTKIMUKSET

Laadukkaat kuvantamistutkimukset ovat erinomainen apu monen vaivan tunnistamisessa ja oikean hoitotavan määrittelemisessä. SYNLABin palveluvalikoimaan kuuluvat nykyaikaiset magneettikuvaukset, röntgentutkimukset, ultraäänitutkimukset sekä rintatutkimukset.

Rintatutkimukset

SYNLABin valikoimaan kuuluvat rintojen 3D-ultraäänitutkimukset, mammografia, 3D-mammografia ja rintojen yhdistelmätutkimukset. Lisäksi SYNLABissa tehdään rintasyövän seulontaa.

Röntgen­tutkimukset

Röntgentutkimus on peruskuvantamismenetelmä, jolla tutkitaan keuhkoja, hampaistoa, tuki- ja liikuntaelimistön vammoja ja kulumamuutoksia sekä kehon tulehdustiloja. Tutkimukseen vaaditaan aina lääkärin lähete.

Kuvantamistutkimukset SYNLABilla – huomioithan myös:

Hintaan lisätään palvelumaksu.

  • Tutkimuksessa otetut kuvat ja lausunto tulevat näkyville omaan Terveyskansioosi 1–3 arkipäivän kuluessa tutkimuksesta. Kesäaikaan vastauksissa saattaa olla viiveitä.
  • Kuva-CD:n saa SYNLABista tilattua hintaan 19,90 €
  • SYNLABin kuvat voidaan siirtää hoitavan tahon sähköiseen kuva-arkistoon, jos sähköinen kuvansiirtoyhteys on tehty SYNLABin kanssa. Kuvasiirto tehdään 1–3 arkipäivän kuluessa. Kuvasiirtoon tarvitsemme aina asiakkaalta kirjallisen luvan. Kuvasiirtopyynnöt voi toimittaa SYNLABille osoitteeseen pacs.hoitaja@synlab.fi. Huomioithan, että sähköpostin tulisi olla salattu.
KAIKKI PALVELUT

Tutustu myös muihin tarjoamiimme palveluihin.

Kuvantamistutkimusten vertailu

Taulukko, jossa vertaillaan eri kuvantamistutkimuksia

Suositeltava kuvantamisen tutkimusmenetelmä kehon eri alueiden tutkimiseen

Taulukko, jossa on eri kehon materiaaleihin suositeltavat kuvantamismenetelmät

Mikä kuvantamismenetelmä sopii parhaiten eri tilanteisiin?

Taulukko, jossa vertaillaan eri kuvantamismenetelmien sopivuutta eri tilanteisiin

Varaa aika tutkimukseen