LABORATORIOPAKETIT

Kun tiedät tarkasti, miten elimistösi voi, sinun on helppo tehdä hyvinvointia tukevia ratkaisuja. Naisen terveystarkastus on tärkeää tehdä viimeistään siinä vaiheessa, kun täytät 50 vuotta.

SYNLABin räätälöimä 50+ naisen tutkimuspaketti sisältää erityisesti yli 50-vuotiaille naisille tärkeät lisäkokeet. Yhdessä Terveystarkastuspaketin kanssa se kartoittaa mahdolliset tulehdukset, hormonitason muutokset sekä luuston aineenvaihduntahäiriöt.

50+ naisen tutkimuspaketti on myös erinomainen lahjaidea naiselle: äidillesi, isoäidillesi, ystävällesi tai elämänkumppanille. 50+ naisen tutkimuspakettiin voit ostaa lahjakortin kaikista SYNLAB:in toimipisteistä.

50+ naisen tutkimuspaketti sisältää seuraavat verikokeet: 

B12-vitamiini, aktiivinen

B12-vitamiinia saadaan eläinperäisistä ravinnosta kuten maksa-, liha- ja maitotuotteista. Tutkimus on ensisijainen erityisesti B12-vitamiinin puutetta epäitäessä ja vitamiinihoidon tehon arvioimisessa.

Folaatti

Folaatti on toiselta nimeltään B9- vitamiini, joka varastoituu maksaan. B9-vitamiinia saa ravinnosta esimerkiksi syömällä tuoreita kasviksia ja marjoja. Folaattia tarvitaan mm. DNA eli nukleiinihappojen valmistamiseen ja aivojen aineenvaihduntaan.

Kalsium

Kalsium on tärkeä suola, jolla on monta tehtävää aineenvaihduntaan liittyvissä reaktioissa. Elimistö säätelee kalsiumtasoa tarkasti, koska esimerkiksi kalsiumin sopiva pitoisuus veressä on välttämätöntä lihas- ja hermosolujen normaalille toiminnalle.

Fosfaatti

Fosfaatti on luiden, hammasten, lihasten ja hermoston normaalitoiminnan kannalta välttämätön mineraali. Tutkimusta voidaan käyttää mm. lisäkilpirauhasen sairauksien, D-vitamiinin aineenvaihduntahäiriöiden ja luusairauksien tutkimisessa.

Parathormoni (PTH)

Parathormoni eli PTH on lisäkilpirauhasen tuottama peptidihormoni. PTH:n tutkiminen auttaa havaitsemaan monia kilpirauhas-, keuhko-, veri-, hermosto- ja muita sairauksia. Korkeat arvot voivat kertoa esimerkiksi lisäkilpirauhasen suurentumisesta tai kasvaimista, kun taas matalat PTH arvot voivat viitata liian vähäiseen veren kalsiumpitoisuuteen, millä on yhteys lisäkilpirauhasen vajaatoimintaan.

Naisen tutkimuspaketti – huomioi nämä:

  • Hintaan lisätään palvelumaksu 13,50 €.
  • Naisen tutkimuspaketin voi tilata ilman lääkärin lähetettä.
  • Saat tulokset kolmen työpäivän kuluessa. 
  • Tutkimus vaatii paastoa.

Virhe