Uutiset

OSASTONSIHTEERI, NÄYTTEIDEN VASTAANOTTO, HELSINKI

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt osastonsihteeriä keskuslaboratorioomme Helsinkiin näytteiden vastaanottoon vakituiseen työsuhteeseen. Liity nyt joukkoomme!  

TEHTÄVÄSI

Tehtäviisi kuuluu ratamestarin tehtäviä automaatioradalla, johon saat kattavan perehdytyksen. Lisäksi tehtäviisi kuuluu laboratorionäytelähetysten purkua ja lähetystä, näytteiden kirjaamista sekä erilaisia selvittely- ja kirjaamistöitä laboratoriopyyntöjen osalta. Myös tarviketilausten lähettäminen asiakkaillemme sekä erilaisten tutkimussettien kokoaminen kuuluu osaston tehtäviin.

Työ on 2-vuorotyötä, ma-la.

Katso tämä dokumenttielokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla!

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Pidät vaihtelevasta ja monipuolisesta työstä ja sinulla on hyvä paineensietokyky. Et hätkähdä yllättävistä tilanteista ja sinulla on taito pitää langat käsissäsi nopeastikin muuttuvissa tilanteissa. Sinulla on myös oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön. Aiempi kokemus laboratorioalan toimintaympäristöstä on eduksi. Työssä tarvitset riittävää suomen kielen kirjallista ja suullista taitoa. Englannin kielen taidosta on hyötyä tehtävässä.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. hyvinvointietu 385 €/vuosi ja lounasetu sekä kattavat työterveyspalvelut. Näistä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 1.10. Haastattelemme jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantotiiminvetäjä Titta Janhunen numerossa 050 464 4876. Titan tavoitat parhaiten arkisin klo 8–15.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi