Uutiset

NÄYTTEENOTTAJIA TAPIOLAAN

Haemme näytteenottajia Tapiolan AINOA-ostoskeskuksen toimipisteeseemme vakituiseen kokoaikaiseen työsuhteeseen tai tuntityöntekijäksi.

Loistava tiimimme kaipaa lisää ammattilaisia, joilla on kokemusta näytteenotosta. Koulutukseltasi olet laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön.

SYNLAB ON TYÖNANTAJANA ERILAINEN

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme edullisia, helposti saavutettavia ja ymmärrettäviä palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit ahkeralla tekemiselläsi lisätä omia ansioitasi tuntuvasti. Yhtiössämme on käytössä kannustavan palkkauksen malli SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tänä vuonna käynnistämme myös pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme.

Lähetä hakemuksesi 21.2. mennessä. Liitä mukaan CV:si (muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä).

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Sanna Ruokonen numerossa 050 464 8455, kyselyt arkisin 8-16 välillä.

Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana ja etenemme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toimi nopeasti!

SYNLAB on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi.

Virhe