Uutiset

NÄYTTEENOTTAJA, VAASA

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Oletko terveydenhuoltoalan ammattilainen, jolla on aiempaa kokemusta näytteenotosta? Etsimme nyt hyvää tyyppiä toimipisteeseemme Vaasaan vakituiseen työsuhteeseen. Koulutustaustaltasi voit olla laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja. Tärkeintä on, mitä löytyy sisältäsi ja että sinulla on aiempaa kokemusta näytteenotosta.

Olet tietenkin alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön.

Toimipisteessä tehdään näytteenottoa, näytteiden esikäsittelyä, näytteiden lähettämistä ja asiakasohjausta.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi käynnistämme tänä vuonna pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemus ja CV viimeistään maanantaina 24.5. (muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä). Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana. Hakuaika päättyy, kun löydämme sopivan ehdokkaan, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Mirka-Maria Gråsten numerossa 0505995378 ma-pe klo 10-12 tai sähköpostitse mirka-maria.grasten@synlab.fi

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe