Uutiset

NÄYTTEENOTTAJA, TAMPERE, TUNTITYÖ

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Oletko terveydenhuoltoalan ammattilainen, jolla on aiempaa kokemusta näytteenotosta? Loistava tiimimme Tampereella kaipaa tuntitöihin näytteenottajaa, joilla on aiempaa kokemusta näytteenotosta. Koulutustaustaltasi voit olla bioanalyytikko / laboratoriohoitaja tai näytteenottotaitoinen terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja. Myös bioanalyytikko-opiskelijat huomioimme haussa.

Työ sisältää näytteenottoa, näytteiden esikäsittelyä, näytteiden lähettämistä ja asiakasohjausta. Tuntityötä on tarjolla kulloisenkin tarpeen mukaan. Kerro toiveesi, me pyrimme toteuttamaan sen!

Katso tämä dokumenttielokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla!

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja ja todellinen tiimipelaaja.

Edellytämme tehtävässä tartuntatautilain 48a§:n mukaista rokotussuojaa.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon!

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään sunnuntaina 9.10. Hakeminen on helppoa ja nopeaa – voit täyttää tietosi myös mobiilissa. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Krista Nikander numerossa 050 478 7291. Kristan tavoitat parhaiten arkisin 8–15.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi