Uutiset

NÄYTTEENOTTAJA, ROVANIEMI, KESÄTYÖ

Haluaisitko työskennellä kesän SYNLAB Suomen pohjoisimmassa toimipisteessä? Oletko terveydenhuoltoalan ammattilainen ja sinulla on aiempaa kokemusta näytteenotosta? Etsimme nyt reipasta kesätyöntekijää näytteenottajaksi Rovaniemen toimipisteeseen 26.6.–6.8.2023 väliselle ajalle. Meillä pääset osaksi kivaa ja osaavaa tiimiä!

TEHTÄVÄSI

Tehtävä sisältää monipuolista näytteenottoa, näytteiden esikäsittelyä, näytteiden lähettämistä ja asiakasohjausta. Työ sisältää myös toimipisteen muita monipuolisia tehtäviä, kuten asiakkaan sisäänkirjaamista ja laskutusta. 

Sinulla on mahdollisuus valita, haluatko työskennellä esimerkiksi 80 % työajalla vai kokopäiväisesti. Kerro toiveesi – me pyrimme toteuttamaan sen!

Työ on päivätyötä arkisin.

Katso tämä dokumenttielokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Koulutustaustaltasi voit olla bioanalyytikko/laboratoriohoitaja tai näytteenottotaitoinen terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön. Kanssasi on kiva tehdä töitä. 

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 5.2.23. Toivomme kuulevamme sinusta pian. Hakuaika voi päättyä aiemmin sopivan henkilön löydyttyä.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Rosa Ikonen numerossa 050 3534317. Rosan tavoitat parhaiten arkisin klo 10–12 tai sähköpostilla rosa.ikonen@synlab.fi.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi