Uutiset

NÄYTTEENOTTAJA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Haemme pääkaupunkiseudun toimipisteisiimme näytteenottajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Loistava tiimimme kaipaa lisää ammattilaisia, joilla on kokemusta näytteenotosta. Koulutukseltasi olet laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön.

SYNLAB – ERILAINEN TYÖNANTAJA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme edullisia, helposti saavutettavia ja ymmärrettäviä palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit ahkeralla tekemiselläsi lisätä omia ansioitasi tuntuvasti. Yhtiössämme on käytössä kannustavan palkkauksen malli SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. 2021 käynnistämme pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Titta Kaukinen numerossa 044 0999 023, kyselyt arkisin 8-16 välillä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si tämän linkin kautta 25.10. mennessä.

Virhe