Uutiset

NÄYTTEENOTTAJA, MIKKELI

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Iloisia uutisia! Laajennamme toimintaamme Mikkelissä. Kasvun myötä, etsimmekin nyt näytteenottajaa vakituiseen työsuhteeseen. Haemme aktiivista terveydenhuollon ammattilaista, jolla on aiempaa kokemusta näytteenotosta. Tarjolla on mahtava tilaisuus päästä osallistumaan uuden toiminnan aloittamiseen SYNLABin kivassa ja osaavassa porukassa.

Toimipisteessä palvellaan asiakkaita laboratoriotutkimusten parissa. Tehtävä sisältää monipuolista näytteenottoa, näytteiden esikäsittelyä, näytteiden lähettämistä ja asiakasohjausta. Työ sisältää myös toimipisteen muita monipuolisia tehtäviä, kuten asiakkaan sisäänkirjaamista ja laskutusta.

Sinulla on mahdollisuus valita, haluatko työskennellä esimerkiksi 80 % työajalla vai kokopäiväisesti. Kerro toiveesi – me pyrimme toteuttamaan sen!

Katso tämä dokumenttielokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla!

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Koulutustaustaltasi voit olla bioanalyytikko/laboratoriohoitaja tai näytteenottotaitoinen terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön. Kanssasi on kiva tehdä töitä.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 5.3.23. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta pian.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa aluejohtaja Sarianna Markkula numerossa 040 750 6628. Sariannan tavoitat parhaiten 22.2.23 klo 15–16 tai 27.2.23 klo 15–16.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi