Uutiset

NÄYTTEENOTTAJA, KESÄTYÖ, KAJAANI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Oletko terveydenhuoltoalan ammattilainen, jolla on aiempaa kokemusta näytteenotosta? Etsimme kesätyöntekijää näytteenottajaksi Kajaanin toimipisteeseen tulevalle kesäkaudelle 1–2 kk pituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset osaksi kivaa ja osaavaa tiimiä. Liity nyt joukkoomme!

TEHTÄVÄSI

Tehtävä sisältää monipuolista näytteenottoa, näytteiden esikäsittelyä, näytteiden lähettämistä ja asiakasohjausta. Työ sisältää myös toimipisteen muita monipuolisia tehtäviä, kuten asiakkaan sisäänkirjaamista ja laskutusta. Kyseessä on päivätyö arkisin.

Sinulla on mahdollisuus valita, haluatko työskennellä esimerkiksi 80 % työajalla vai kokopäiväisesti. Myös työsuhteen aloitus- ja lopetusajankohdassa on joustoa. Kerro toiveesi – me pyrimme toteuttamaan sen!

Katso tältä videolta, mitä Kirsi kertoo työstään näytteenottajana

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Koulutustaustaltasi voit olla bioanalyytikko/laboratoriohoitaja tai näytteenottotaitoinen terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön. Kanssasi on kiva tehdä töitä.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 24.4. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana ja täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa viikolla 15 tiimivastaava Rosa Ikonen numerossa 050 3534317 ja viikolla 16 Mirka-Maria Gråsten numerossa 050 3426054.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi