Uutiset

NÄYTTEENOTTAJA, PASILA, HELSINKI

Tervetuloa mukavaan työyhteisöömme Helsinkiin! SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Etsimme nyt näytteenottajaa, jonka päätoimipaikka on Pasilan toimipisteemme Helsingissä. Meillä pääset palvelemaan asiakkaita täydellä sydämellä joustavasti ja itsenäisesti, asiantuntevan tiimin tuella.

Työ sisältää monipuolista näytteenottoa, näytteiden esikäsittelyä, näytteiden lähettämistä ja asiakasohjausta. Työ sisältää myös toimipisteen muita tehtäviä, kuten asiakkaan sisään kirjaamista ja laskutusta. 

Työtä on tyypillisesti aamuvuorossa klo 7–15 välillä. Pasilan toimipisteemme on avoinna arkisin. Toimipiste sijaitsee Plusterveyden kanssa samoissa tiloissa erittäin hyvien liikenneyhteyksien ja palvelujen äärellä, kauppakeskus Triplan vieressä. Tarvittaessa näytteenottajan työtä voi olla myös muissa pääkaupunkiseudun toimipisteissämme.

MIKSI SYNLAB SUOMI?

SYNLAB on tärkeän ja kehittyvän toimialan keskiössä. Vaikutamme ihmisten hyvinvointiin sekä yhteiskunnan että yksilön tasolla. Meillä SYNLABissa käytössä on kannustavan palkkauksen malli, SATO, jonka avulla voit itse vaikuttaa ansiotasoosi. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounasetu, hyvinvointietu, kattavat työterveyspalvelut sekä henkilökuntahinnat palveluistamme. Kerromme mielellämme lisää.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet käytännönläheinen ja oma-aloitteinen alan ammattilainen. Olet asiakaspalvelun osaaja, jolla on ratkaisukeskeinen ote työhön. Koulutustaustaltasi voit olla bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja tai aiempaa monipuolista näytteenottokokemusta omaava terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja.  

KIINNOSTUITKO?

Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä, joten toivomme kuulevamme sinusta pian. Lähetä kuitenkin hakemuksesi viimeistään 18.6.2024. Hakemuksen täyttäminen onnistuu myös mobiilissa.  

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa asiakaspalvelupäällikkö Anniina Käpylä numerossa 050 567 5970. Anniinan tavoitat parhaiten arkisin klo 8–16.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkisia ja yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita yli 30 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 30 maassa ja noin 30 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi