Uutiset

NÄYTTEENOTTAJA, HÄMEENLINNA

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Haemme nyt Hämeenlinnan toimipisteeseemme näytteenottajaa opintovapaan sijaisuuteen 31.12.2023 asti. Etsimme aktiivista terveydenhuoltoalan ammattilaista, jolla on aiempaa kokemusta ja osaamista näytteenotosta. Meillä pääset osaksi kivaa ja osaavaa tiimiä. Liity nyt joukkoomme!

TEHTÄVÄSI

Tehtävä sisältää monipuolista näytteenottoa, näytteiden esikäsittelyä, näytteiden lähettämistä ja asiakasohjausta. Työ sisältää myös toimipisteen muita monipuolisia tehtäviä, kuten asiakkaan sisäänkirjaamista ja laskutusta.

Kyseessä on osa-aikainen työ 60 % työajalla arkisin. Jos haluat työskennellä 100 % työajalla, voimme tarjota työtä Hämeenlinnan lisäksi Tampereella Ratinan toimipisteessä. Kerro toiveesi – me pyrimme toteuttamaan sen! Työn aloitus sopimuksen mukaan.

Katso alla olevalta videolta, mitä näytteenottajana työskentelevä Kirsi kertoo työstään SYNLABilla

Katso koko dokumenttielokuva tästä linkistä.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet alan ammattilainen, utelias ja kehityshaluinen. Kanssasi on kiva tehdä töitä. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön. Koulutustaustaltasi voit olla bioanalyytikko/laboratoriohoitaja tai näytteenottotaitoinen terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja. 

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään maanantaina 23.5. Hakeminen on helppoa ja nopeaa – voit täyttää lomakkeen myös mobiilissa. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tiimivastaava Krista Nikander numerossa 0504787291. Kristan tavoitat parhaiten arkisin 8–15.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi