Uutiset

MYYNTIJOHTAJA, HELSINKI

Onko sinulla paloa myyntiorganisaation johtamiseen ja kehittämiseen? Omaatko näyttöjä kokonaisvaltaisesta yritys- ja julkisyhteisöjen myynnistä? Kiinnostaako toimiminen terveydenhuoltoalalla? Oletko ennakkoluuloton, haet aktiivisesti uusia avauksia ja pystyt viemään ne tiimisi kanssa konkretiaan?

Etsimme nyt muutosorientoitunutta myyntijohtajaa luotsaamaan SYNLAB Suomen liiketoiminnan seuraavalle tasolle. Et tietenkään tee sitä yksin, vaan läheisessä yhteistyössä muun johtoryhmän, oman tiimisi sekä tuotanto-organisaation kanssa – asiakas kaiken keskiössä. Olemme osa kansainvälistä konsernia, joka tarkoittaa Suomen yli ulottuvaa yhteistyötä. Kuulut SYNLAB Suomen johtoryhmään ja raportoit Suomen toimitusjohtajalle. Tämä on positio, jossa sinulla on aito mahdollisuus vaikuttaa yrityksen tulevaisuuteen ja nähdä oma kädenjälkesi.

Myyntijohtajan tehtävät:

  • Johtaa ja kehittää esihenkilönä SYNLAB Suomen myyntitiimiä
  • Suunnitella ja rakentaa myyntistrategia sekä vastata sen toteutuksesta tiimisi kanssa
  • Tiimin esihenkilönä varmistaa, että myynnin toimintatavat tukevat strategian ja tavoitteiden toteutumista
  • Rakentaa sales funnel, joka tukee lisä- ja uusmyynnin toteuttamista ja helpottaa kehitysnäkymien kommunikointia
  • Luoda aktiivinen ja kommunikoiva moniammatillinen yhteistyömalli yhdessä SYNLABin keskuslaboratorion ja toimipisteiden vastuuhenkilöiden kanssa
  • Osallistua aktiivisesti SYNLAB Suomen strategian kehittämiseen sekä SYNLAB Groupin yhteisten strategisten hankkeiden toteutukseen
  • Osallistua konsernitason yhteistyöhön myynnin osalta muiden maiden vastuuhenkilöiden kanssa

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Sinulla tulee olla kokemusta myyntiorganisaation johtamisesta keskisuuressa tai suuressa yrityksessä. Olemme viime vuosina kehittäneet aktiivisesti tiedolla johtamisen tapoja yhtiössämme, ja siksi toivomme sinulta sekä analyyttisyyttä että strategista pelisilmää. Olet tiimipelaaja, mutta kykenet viemään projekteja myös itsenäisesti eteenpäin. Tehtävässä menestyminen edellyttää erinomaisia organisointi-, projektinhallinta-, sekä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja. Kansainvälisessä diagnostiikkapalveluyhtiössä tarvitset sujuvaa suullista ja kirjallista englannin kielen taitoa.
Terveydenhuoltoalan tuntemuksesta on hyötyä, mutta se ei ole välttämätöntä.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on yrityksenä mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita diagnostiikkapalveluja asiakkaillemme ja meillä on vilpitön tahtotila olla terveydenhuoltoalan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut ja talon omat palvelut myös perheenjäsenillesi henkilökuntahintaan. Olemme kulttuuriltamme avoin yhteisö ja tarjoamme yrityksen esihenkilöillemme mahdollisuuden kehittyä muun muassa omassa akatemiassamme.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä ansioluettelosi ja vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään 1.2.23 osoitteeseen rekrytointi@synlab.fi.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Ville Remes numerossa 040 6418111. Villen tavoitat parhaiten ti 24.1. klo 13–15, to 26.1. klo 8.00–9.30 ja ma 30.1. klo 12.00–13.30.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 30 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa noin 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi