Uutiset

MYYNTI- JA ASIAKKUUSPÄÄLLIKKÖ, SYNLAB SUOMI

Haemme vakituiseen työsuhteeseen myynti- ja asiakkuuspäällikköä, jolla on aiempaa kokemusta ja näyttöä tuloksellisesta B2B-myynnistä. Tehtävänä on vastata SYNLAB Suomen asiakassuhteista ja uusasiakashankinnasta Länsi- ja Keski-Suomen alueella sekä erikseen nimetyistä asiakkaista. Tarjolla on mahtava tilaisuus hypätä SYNLABin huippuporukkaan ja päästä diagnostiikka-alan kärkipaikalle. Olemmehan Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluiden tuottaja.

TEHTÄVÄSI

Tehtäväsi on vastuullinen sekä monipuolinen ja sisältää mm. seuraavia tehtäviä:

  • Asiakassuhteiden aktiivinen hoitaminen sekä tarjousten ja sopimusten laatiminen omiin asiakkuuksiin liittyen
  • Uusasiakashankinta
  • Budjetointi ja ennustaminen sekä myynnin seuranta omiin asiakkuuksiin liittyen
  • Osallistuminen oman myyntialueen julkisiin tarjouskilpailuihin myyjän ominaisuudessa
  • Yhteistyö tuotannon (keskuslaboratorio ja toimipisteet) operatiivisen johdon kanssa, mm. tulevista uusista asiakkuuksista tiedottaminen ja yhteistyö tarjousten tekemisen yhteydessä
  • Projektivastuu voitettujen kilpailutusten viemisestä tuotantoon yhdessä tuotannon ja muiden yrityksen sisäisten prosessinomistajien edustajien kanssa

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Toivomme, että olet aikaansaava, oma-aloitteinen ja innokas työntekijä, joka omaa ’can do’ -asenteen. Nautit asiakasrajapinnassa työskentelystä ja tiedät, mitä on asiakaslähtöinen toiminta. Sinulla on hyvät organisointi-, viestintä- ja verkostoitumistaidot. Palat halusta myydä SYNLABin laadukkaita palveluita ja luoda timanttista asiakasarvoa. Asuinpaikalla ei niinkään ole tehtävän hoitamisen kannalta väliä, kunhan olet valmis matkustamaan. Terveydenhuoltoalan tuntemuksesta on varmasti hyötyä, mutta se ei ole välttämätön.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi käynnistämme tänä vuonna pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi viimeistään perjantaina 23.4. palkkatoiveineen ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Kerro hakemuksessasi onnistuneista myyntituloksista, joista olet erityisen ylpeä.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa myyntijohtaja Maarit Orava numerossa 050 301 4234. Maaritin tavoitat parhaiten 13.4. klo 15:30 – 16, 14.4. klo 15:30 – 16, 16.4. klo 10:30-16:00 ja 19.4. klo 15:30 – 16:00.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe