Uutiset

MARKETING SPECIALIST, HELSINKI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Haemme nyt Helsinkiin Marketing Specialistia perhevapaan sijaisuuteen 14.6.2021 – 1.9.2022. Sijaisuus saattaa jatkua pidempäänkin. Etsimme aktiivista työkaveria, jolla on aiempaa kokemusta monipuolisista markkinoinnin tehtävistä. Meillä pääset osaavaan ja mukavaan kolmen hengen markkinointitiimiin.

TEHTÄVÄSI

Roolisi on vastuullinen sekä monipuolinen ja sisältää mm. seuraavia tehtäviä:

  • Markkinointikampanjoiden ja viestinnän suunnittelu yhdessä markkinointitiimin ja toimistokumppaneiden kanssa
  • Mainonnan mediavaraukset ja aineistojen tuottaminen printti- ja digijulkaisuihin
  • Markkinointitekstien tuottaminen eri kanaviin (mm. kotisivuille ja someen)
  • Markkinoinnin budjetointiin osallistuminen
  • Vaikuttajamarkkinoinnin koordinointi
  • Yhteydenpito ja tiedottaminen sisäisesti markkinoinnin toimenpiteistä
  • SYNLABin toimipisteiden markkinointimateriaalien koordinointi
  • Uutiskirjeiden tuottaminen sisäiseen viestintään ja kuluttaja-asiakkaille
  • Erilaisissa projekteissa työskentely markkinoinnin ja viestinnän roolissa

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Toivomme, että olet utelias, huolellinen ja tarkka työssäsi. Sinulla on visuaalista silmää, jotta pystyt mainostoimiston tuottamista materiaaleista luomaan monipuolisia aineistoja niin digitaalisiin kanaviin kuin printtiinkin. InDesign ja Photoshop -osaaminen on tärkeää työssä menestymiseksi. WordPress-osaaminen katsotaan eduksi. Osaat tuottaa sujuvaa tekstiä erilaisiin viestinnän tarpeisiin. Sinulla on hyvät kommunikointi- ja yhteistyötaidot. Nautit vaihtelevasta ja ajoittain hektisestäkin työstä, pidät langat käsissäsi ja osaat tarvittaessa priorisoida tekemistä. Kanssasi on mukava tehdä töitä.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi palkkatoiveineen viimeistään tiistaina 11.5. ja liitä mukaan myös ansioluettelosi. Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana. Hakuaika päättyy, kun löydämme sopivan ehdokkaan, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa markkinointijohtaja Saana Mannerhovi numerossa 040 6514996. Saanan tavoitat parhaiten 26.4. klo 15-16, 30.4. klo 9-10 ja 5.5 klo 15-16.

SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe