Uutiset

LABORATORIOINSINÖÖRI, HELSINKI

Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, joka kasvaa ja kehittyy? Haluatko päästä vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt keskuslaboratorioomme Helsinkiin vakituiseen työsuhteeseen laboratorioinsinööriä, jolla on aiempaa kokemusta ja osaamista erilaisten laboratoriolaitteiden huollosta ja korjauksista.

TEHTÄVÄSI

Työssäsi vastaat laboratoriolaitteiden, kuten pipetointiautomaattien, korkinpoistajien ja kaasukromatografien ennakoivasta huollosta ja pienistä vikakorjauksista sekä teet tiivistiä yhteistyötä laboratoriolaitteiden toimittajien huoltohenkilökunnan kanssa. Päätehtävänäsi on varmistaa erityisesti koronalaboratorion tuotantoprosessin jatkuminen keskeytyksittä.

Yhteistyö IT-yksikön kanssa sekä laboratorion asiantuntijoiden kanssa on olennainen osa työtäsi. Tukena työssäsi on SYNLAB Tallinnan keskuslaboratorion laboratorioinsinöörit sekä laitehuollon edustus.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Toivomme, että sinulla on vankkaa osaamista eri laboratoriolaitteista ja ennakoivasta huoltosuunnittelusta. Kokemus pipetointiautomaattien (es. FlowRobotics), korkinpoistajien (es. BecmanCoulter), kaasukromatografien (es. Agilent) tai peruskemian analysaattoreiden (es. Abbott) huollosta katsotaan eduksi.

Koulutukseltasi olet insinööri tai sinulla vastaava soveltuva koulutus. Työssä tarvitset sujuvaa englannin kielen taitoa.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi palkkatoiveineen oheisen lomakkeen kautta viimeistään torstaina 24.6. Liitäthän mukaan ansioluettelosi (muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä). Käsittelemme hakemuksia jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Anna Muotiala numerossa 040 5752096 ma-pe klo 16-17.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe