Uutiset

LABORATORIOHOITAJIA AUTOMAATIO­LABORATORIOON

Haemme Helsingin Kivihaan automaatiolaboratorioomme kahta laboratoriohoitajaa / bioanalyytikkoa kaksivuorotyöhön, määräaikaiseen työsuhteeseen 31.8.2021 asti. Automaatiolaboratoriossamme tuotetaan kliinisen kemian, immunokemian ja hematologian tutkimuksia. Lisäksi meillä tehdään allergia- ja hyytymistutkimuksia. Työ ei sisällä näytteenottoa.

Kaipaamme tiimiimme laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa, jolla on halu toimia kliinisen kemian ja automatisoidun analytiikan ammattilaisena. Aiempi kokemus automaatiolaboratorioista katsotaan eduksesi. Toivomme lisäksi, että olet ahkera tekijä ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön.

Meillä pääset mukaan uudistumishakuiseen ja innokkaaseen tiimiin, jossa työnkuvasi on joustava. Kivihaan tiimin lisäksi pääset tekemään yhteistyötä myös SYNLABin Tallinnan laboratorion kanssa, jolloin halutessasi pääset myös käyttämään kielitaitoasi.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit ahkeralla tekemisellä lisätä ansioitasi tuntuvasti, sillä otamme tänä vuonna käyttöön kannustavan palkkauksen mallin, SATOn. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi käynnistämme vuoden 2021 alussa pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään 10.2. oheisen lomakkeen kautta. Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa osastonhoitaja Janika Koskenvuori numerossa 050 400 6770 (tavoitettavissa ma-pe klo 8-16).

Tallennathan haluamasi liitteet ennen hakulomakkeen lähettämistä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

SYNLAB on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi.

Virhe