Uutiset

LABORATORIOHOITAJA VAASAAN

Haemme Vaasan toimipisteeseemme laboratoriohoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Loistava tiimimme kaipaa lisää ammattilaisia, joilla on kokemusta laboratoriotutkimuksista. Koulutukseltasi voit olla laboratoriohoitaja tai näytteenottotaitoinen sairaanhoitaja, lähihoitaja tai terveydenhoitaja. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön.

SYNLAB – ERILAINEN TYÖNANTAJA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme edullisia, helposti saavutettavia ja ymmärrettäviä palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit itse tekemiselläsi lisätä omia ansioitasi tuntuvasti. Yhtiössämme on käytössä kannustavan palkkauksen malli SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi käynnistämme vuoden 2021 alussa pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Katja Lahdenranta-Linna numerossa 050 569 9332 (tavoitettavissa ma-pe klo 12-14)

Lähetä hakemuksesi viimeistään 1.11.2020 tämän linkin kautta.

Liitäthän mukaan myös ansioluettelosi. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

Virhe