Uutiset

LABORATORIOHOITAJA TAMPEREELLE

Haemme Tampereen toimipisteeseemme laboratoriohoitajaa vakituiseen työsuhteeseen.

Loistava tiimimme kaipaa lisää ammattilaisia, joilla on kokemusta laboratoriotutkimuksista. Koulutukseltasi voit olla laboratoriohoitaja tai näytteenottotaitoinen sairaanhoitaja, lähihoitaja tai terveydenhoitaja. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysmatkassa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit ahkeralla tekemisellä lisätä ansioitasi tuntuvasti. Yhtiössämme on käytössä kannustavan palkkauksen malli SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi käynnistämme vuoden 2021 alussa pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Outi Tikkamäki numerossa 050-342 9639 (tavoitettavissa 28.12. ja 29.12. klo 13–14 sekä 4.1. klo 14-16).

Lähetä hakemuksesi viimeistään 6.1.2021 oheisen lomakkeen kautta.

Liitä mukaan myös ansioluettelosi. Tallennathan haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä. Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian!

SYNLAB on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe