Uutiset

LABORATORIOHOITAJA PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

Haemme ensisijaisesti Kampin toimipisteeseen ja uuteen, keväällä avattavaan Tapiolan toimipisteeseen AINOA-ostokeskukseen laboratoriohoitajaa vakituiseen työsuhteeseen. Mahdollisuus työskennellä myös muissa pääkaupunkiseudun näytteenottopisteissä.

Loistava tiimimme kaipaa lisää ammattilaisia, joilla on kokemusta näytteenotosta. Koulutukseltasi olet laboratoriohoitaja/bioanalyytikko, terveydenhoitaja, sairaanhoitaja tai lähihoitaja. Toivomme lisäksi, että olet vahva asiakaspalvelun osaaja ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön.

SYNLAB ON TYÖNANTAJANA ERILAINEN

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme edullisia, helposti saavutettavia ja ymmärrettäviä palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon.

Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit ahkeralla tekemiselläsi lisätä omia ansioitasi tuntuvasti. Yhtiössämme on käytössä kannustavan palkkauksen malli SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. 2021 käynnistämme pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa Sanna Ruokonen p. 050 464 8455, kyselyt arkisin 8-16 välillä.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen linkin kautta 25.1. mennessä.

Muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä, kiitos!

Virhe