Uutiset

Laboratoriohoitaja / bioanalyytikko / lähihoitaja Kuopioon

Haemme nyt SYNLAB Kuopion toimipisteeseen määräaikaiseen työsuhteeseen itsenäisesti työskentelevää ja näytteenottotaitoista Laboratoriohoitajaa / bioanalyytikkoa / lähihoitajaa.

Työtehtäviisi kuuluu muun muassa näytteenotto (verikokeet, ekg, tutkimuspotilaat), näytteiden käsittely ja lähettäminen sekä asiakaspalvelu. Työhön kuuluu myös ultraäänitutkimuksissa avustamista.

Valittavalta henkilöltä edellytämme työhön soveltuvaa koulutusta ja kokemusta näytteenotosta.

Arvostamme osaamisen lisäksi positiivista asennetta ja hyvää asiakaspalvelutaitoa sekä halua sitoutua työn ja oman osaamisen kehittämiseen.

Työ on aluksi osa-aikainen, 60% normaalista työajasta. Määräaikaisuuden perusteena on sijaisuus, joka kestää 28.3.2021 saakka. Palkkaus on yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimuksen mukainen.

Terveyspalvelualalla saamme olla osa merkityksellistä työtä kansainvälisessä ympäristössä. Tarjoamme sinulle hyvät ja yhtenäiset työohjeet ja perehdytyksen, ammatillisen tuen ja mahdollisuuden itsenäiseen työhön.

Lisätietoja tehtävästä antaa aluepäällikkö Tatjana Pihlajamäki, p. 046 921 5558 ti – to klo 10-13 välillä sekä sähköpostitse tatjana.pihlajamaki@synlab.fi. Yhteydenotot ensisijaisesti sähköpostilla.

Lähetä hakemuksesi ja CV:si osoitteeseen tatjana.pihlajamaki@synlab.fi 10.7.2020 mennessä. Otsikoithan hakemuksesi Laboratoriohoitaja/bioanalyytikko/lähihoitaja, Kuopio.

Virhe