Uutiset

LABORATORIOHOITAJA / BIOANALYYTIKKO, HELSINKI

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt Helsinkiin Patologian laboratorioon sytologisten näytteiden esitarkastukseen laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen. Kaipaamme tiimiimme laboratoriohoitajaa, jolla on jo aiempaa kokemusta ja osaamista esitarkastustyöstä. Meille tullessasi pääset osaavaan ja mukavaan tiimiin, jossa työnkuvasi on joustava. Liity nyt joukkoomme!

Tehtävässäsi suoritat gynekologisten ja muiden irtosolunäytteiden esitarkastusta ja tekniikkaa. Lisäksi vastaat päivittäisen sisäisen laaduntarkkailun seurannasta ja toteutuksesta. Kyseessä on päivätyö sekä mahdollisuus myös etätyöskentelyyn. 

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Olet aikaansaava, utelias ja kehityshaluinen. Koulutustaustalta voit olla joko laboratoriohoitaja tai bioanalyytikko. Aiempi työkokemus ja osaaminen irtosolunäytteiden esitarkastustyöstä on välttämätön tehtävässä menestymiseksi. Osaaminen histologian prosesseista katsotaan eduksi. Kanssasi on kiva tehdä töitä. 

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 28.1.22. Toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian. Täytämme paikan heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa patologian tuotantopäällikkö Sari Blomqvist numerossa 040 8480 684 (tavoitettavissa ma-pe klo 8–16).

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe