Uutiset

PATOLOGIAN LABORATORIOHOITAJA HELSINKIIN

Haemme Helsingin Kivihaan patologian laboratorioon laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa vakituiseen työsuhteeseen.

Kaipaamme tiimiimme laboratoriohoitajaa/bioanalyytikkoa, jolla on halu tulla sytologian ja histologian tekniikan ammattilaiseksi. Aiempi kokemus patologian laboratoriossa katsotaan eduksesi.

Toivomme lisäksi, että olet ahkera tekijä ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön. Meillä pääset mukaan osaavaan tiimiin, jossa työnkuvasi on joustava. Kyseessä on päivätyö ja Kivihaan tiimin lisäksi pääset tekemään yhteistyötä myös SYNLABin Tallinnan ja Täbyn laboratorioiden kanssa, joten halutessasi pääset myös käyttämään kielitaitoasi.

SYNLAB TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Noudatamme palkkauksessa yksityisen terveyspalvelualan työehtosopimusta, jonka lisäksi voit ahkeralla tekemisellä lisätä ansioitasi tuntuvasti, sillä meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Näiden lisäksi käynnistämme tänä vuonna pilotin sairaan lapsen hoitopalvelusta työntekijöillemme.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi ja CV:si oheisen lomakkeen kautta 28.2.2021. mennessä.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa patologian osastonhoitaja Sari Blomqvist numerossa 040 8480 684 (tavoitettavissa ma-pe klo 8-16)

SYNLAB on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe