Uutiset

LABORATORIOANALYYTIKKO TAI BIOANALYYTIKKO, HELSINKI

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Etsimme nyt keskuslaboratorioomme Helsinkiin huume- ja lääkeaineanalytiikan osastolle ja sen yhteydessä toimivaan liuosyksikköön laboratorioanalyytikkoa tai bioanalyytikkoa vuoden opintovapaan sijaisuuteen. Meillä pääset osaksi mukavaa ja osaavaa tiimiä. Liity nyt joukkoomme!

TEHTÄVÄSI

Tehtävään sisältyy laboratoriotyöskentelyä sekä huume- ja lääkeaineanalytiikan osastolla että liuosyksikössä. Osastolla suoritat itsenäisesti huumaus- ja lääkeainetutkimusten esikäsittelyä ja huolehdit niihin liittyvästä analysoinnista. Liuosyksikössä pääset valmistamaan eri analyysien kontrolli- ja kalibraattoriseoksia, sekä esikäsittelyssä ja nestekromatografiassa tarvittavia liuoksia ja reagensseja.

Työ on päivätyötä arkisin. Aloitus elokuussa tai sopimuksen mukaan.

Katso tästä linkistä dokumenttielokuva ja näet millaista on työskennellä SYNLABilla.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Kaipaamme tiimiimme analyytikkoa, jolla on aiempaa kokemusta biologisten näytteiden esikäsittelystä, kromatografis-massaspektrometrisistä menetelmätekniikoista (GC-MS, LC-MS/MS, LC-QTOF) ja niihin liittyvistä laiteohjelmistoista. Aiempi kokemus huumaus- ja lääkeaineanalytiikasta sekä akkreditoidussa laboratoriossa työskentelystä katsotaan eduksesi. Toivomme lisäksi, että olet ahkera tekijä ja todellinen tiimipelaaja, jolla on oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen ote työhön.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä hakemuksesi viimeistään perjantaina 12.8.22. Haastattelemme jo hakuaikana. Etenemme haun osalta heti, kun löydämme sopivan ehdokkaan, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian! 


Tarkempia tietoja tehtävästä antaa tuotantopäällikkö Tanja Luoto numerossa 044 782 9140. Tanjan tavoitat 1.8.22 alkaen.

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi