Uutiset

LABORATORIOALAN OSAAJA AMMATTILAISNEUVONTAAN, HELSINKI

Haluatko työpaikkaan, joka kasvaa ja kehittyy? Tykkäätkö työskennellä matalassa organisaatiossa, jossa pääset itse vaikuttamaan työhösi ja koko yrityksen tulevaisuuteen? SYNLAB Suomi on Suomen suurin yksityinen laboratorio- ja kuvantamispalveluja tuottava yritys. Alan murroksen markkinajohtajana luomme nyt askelmerkkejä tulevaisuuden työpaikalle.

Haemme nyt Helsingin Kivihakaan ja etätöihin energistä ja puhelinta pelkäämätöntä bioanalyytikkoa tai laboratoriohoitajaa ammattilaisneuvontaan vakituiseen työsuhteeseen. Meillä pääset mukaan osaavaan ja mukavaan tiimiin tekemään merkittävää työtä. Seitsemän tulevaa kollegaasi odottavat sinua Helsingin, Tampereen ja Tallinnan toimipisteissämme.

TEHTÄVÄSTÄSI

Työtehtäväsi sisältää pääasiassa muiden terveydenhuoltoalan ammattilaisten neuvontaa puhelimitse ja sähköpostitse. Osa kysymyksistä, kuten testauspaikat ja -ajat, selviävät jo heti puhelun aikana, mutta mutkikkaammat kysymykset edellyttävät alan asiantuntemusta ja tarkempaa selvitystyötä. Ammattilaisten lisäksi neuvontapalveluun ohjautuvat myös Testaa kotona -käyttäjien kotitestauksiin liittyvät kysymykset. Neuvontatyötä teemme tällä hetkellä ma-su klo 8:00-16:00. Työtä voi osittain tehdä myös etänä.

MITÄ TOIVOMME SINULTA

Toivomme, että olet laboratorioalan ammattilainen, joka nauttii asiakkaiden auttamisesta. Sopiva koulutustausta on bioanalyytikko tai laboratoriohoitaja. Pidät vaihtelevasta sekä hektisestäkin työstä ja olet ratkaisukeskeinen. Hoidat puhelut suomen lisäksi myös englanniksi. Toivomme myös, että pidät nykyaikaisesta palvelutyöstä, mikä sisältää mm. chat-palvelun käyttämistä asiakkaidemme palvelun nopeuttamiseksi.

SYNLAB SUOMI TYÖNANTAJANA

SYNLAB on kuuman toimialan keskiössä ja mielenkiintoisessa kehitysvaiheessa. Terveyspalvelualalla saamme tehdä aidosti merkityksellistä työtä. Tuotamme laadukkaita palveluja asiakkaillemme ja haluamme olla alan paras työnantaja. Meille tullessasi pääset ammattilaisten joukkoon. Meillä on käytössä kannustavan palkkauksen malli, SATO. Laajaan etuvalikoimaamme kuuluvat mm. lounas- ja hyvinvointietu sekä kattavat työterveyspalvelut. Tästä kerromme mielellämme lisää, kuten myös koko perhettä hyödyttävistä henkilökuntaeduista.

KIINNOSTUITKO?

Lähetä alla olevalla lomakkeella hakemus ja CV viimeistään maanantaina 28.6. (muista tallentaa haluamasi liitteet ennen lomakkeen lähettämistä). Aloitamme hakemusten käsittelyn jo hakuaikana, joten toivomme kuulevamme sinusta mahdollisimman pian! Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

Tarkempia tietoja tehtävästä antaa ammattilaisneuvonnan vetäjä Ulla Salonen numerossa 043 8253038 ma-pe 8-16. Voit myös lähettää kysymyksesi sähköpostitse: ulla.salonen@synlab.fi

SYNLAB Suomi on Suomen johtava yksityinen kuvantamis- ja laboratoriopalveluiden tarjoaja. Palvelemme julkista ja yksityistä sektoria, yksityisiä terveydenhuollon toimijoita, vakuutusyhtiöitä, sairauskassoja ja yksityisasiakkaita noin 35 paikkakunnalla yli 300 ammattilaisen voimin. SYNLAB Suomi on osa saksalaista SYNLAB Groupia, joka on Euroopan johtava lääketieteellisen diagnostiikan tuottaja. SYNLABilla on toimintaa yli 40 maassa ja noin 20 000 työntekijää. Lue lisää meistä: www.synlab.fi

Virhe